Background Image
logo lizaslane color

Verliefd op een kitten?

Als je er over denkt om een kitten van mij te adopteren, lees dan de volgende informatie door:

De kittens worden hier in de woonkamer geboren en opgevoed, ze groeien op in een warm gezin waar meerdere katten en een hond wonen. Er wordt minimaal 13 weken heel erg goed voor ze gezorgd. Ze hebben hier het huis en een buitenren tot hun beschikking. De poezen lopen niet vrij buiten.

kittens02Wanneer u een kitten van mij koopt, dan is deze geënt, gechipt, krijgt een stamboom, dierenpaspoort en een gezondheidsverklaring van de dierenarts mee. Ze zijn goed gesocialiseerd en omdat ze gewend zijn met meerdere dieren te spelen, is het een pré wanneer er een speelkameraadje voor het kitten aanwezig is. In overleg is het mogelijk het kitten op afspraak te bezoeken, dit wordt ook zeer door mij op prijs gesteld. Het kitten zoekt een liefdevol thuis voor altijd, bedenk goed dat ze gemiddeld 15 jaar of ouder kunnen worden.

Iedere week worden er foto's en updates naar de nieuwe baasjes gestuurd en het kitten gaat met een leuk kittenpakket naar huis. Bij interesse kunt u mij een e-mail sturen met uw motivatie of bellen en aangeven wat u een kitten te bieden heeft. Daarna neem ik contact met u op.