Background Image
logo lizaslane color

Even voorstellen

Mijn naam is Annelies Visser-Laanstra en woon samen met mijn man Tjerk Visser, Engelse Stafford Kyra, Cornish Rex Idool en Phoenix en Brits Korthaar poezen Fleur, Lilly, Evie, Liesje en Brits Korthaar kater Jonah in het mooie Franeker (Friesland).
Dieren spelen een zeer belangrijke rol in mijn leven. De liefde die je van een dier krijgt is met geen pen te beschrijven. Ze zijn in de eerste plaats mijn huisdier, maken deel uit van het gezin, ik beschouw ze ook als gezinsleden. Hun belang gaat voor alles.

Dieren zijn zo lang ik me kan herinneren onderdeel van mijn leven geweest. Ik kan me een bestaan zonder hen dan ook niet voorstellen. Eind 2014 zijn Tjerk en ik samen naar een kattenshow geweest in Groningen. We hadden al heel lang de wens een blue brits korthaar kitten te adopteren. Op die show troffen we een fokker met liefde voor haar dieren. Iets wat bij mij op de eerste plaats staat. En 21 december 2014 is Fleurtje bij haar in de cattery geboren en ik was op slag verliefd. Zo blij dat ze bij ons mocht komen wonen en wij voor haar mogen zorgen. Fleurtje is 7 april 2015 bij ons komen wonen en sindsdien ben ook ik besmet geraakt met het BKH virus. Vanaf 22 oktober 2015 heb ik officieel mijn Brits Korthaar cattery of Liza's Lane. En met de komst van Lilly 6 november 2015, Evie 4 juni 2016, Liesje 19 maart 2017 en Jonah 13 november 2018 is mijn cattery compleet.

Het welzijn van mijn poezen staat altijd voorop. Ze zijn voor mij het belangrijkst, ik zie het dan ook echt als een hobby waar in ik zal proberen het ras nog meer te helpen verbeteren. Mijn bedoeling is om het eind van 2016 met Lilly het traject in te gaan. Als de natuur het toelaat, want die laat zich natuurlijk niet plannen. De poezen worden getest op HCM, PKD en FeLV/FIV. Ik ben lid van Felikat, Rasclub Brits Korthaar.